Rondleiding

Stap 1

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord hier in om in te loggen op de website. 

Stap 1

Stap 2

Na het inloggen komt u in het keuzescherm terecht waaruit u uw gebouwcategorie kunt selecteren.

K & R stelt 4 verschillende categorieën beschikbaar

Stap 2

Stap 3

U kunt kiezen een nieuw project aan te maken of om verder te gaan met een bestaand project. Gegevens van een bestaand project kunt u altijd wijzigen. Ook kunt u meerdere ramingen maken onder 1 project. 

Stap 3

Stap 4

Het maken of wijzigen van een raming werkt vrij eenvoudig. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt welke raming u wilt opstellen/bewerken, verschijnen er 4 tabbladen: Projectgegevens, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en het Eindblad.

Het toevoegen van kostenindicatoren kunt u doen door middel van het 2e en 3e tabblad, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. De kostenindicatoren worden per gebouwcategorie beschikbaar gesteld.

Stap 4

Stap 5

De m2 beschrijvingen zijn te raadplegen en downloadbaar via “documentatie”. Wanneer je een m2 heb geselecteerd, kiest u voor ‘toevoegen’. Prijzen zijn altijd aan te passen.

Ook zijn expertramingen beschikbaar, hierbij kiest u ook een kostenindicator uit, en past u daarna het aantal aan. Ook deze prijzen zijn aanpasbaar.

Stap 5

Stap 6

Wanneer de raming compleet is, kunt u via het eindblad uw raming controleren, eventueel wijzigen en exporteren naar Excel of PDF. U kunt ook uw eigen logo aan uw raming toevoegen.